Geräte und Zubehör
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
32 stuks
Zutaten
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
3 g
Kalorien
318 kJ /
76 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Karamel varkensvlees
45 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Lasagnerolletjes
1 Std.
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Pitabrood
2 Std.