Geräte und Zubehör
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 25 Min
4 porties
Zutaten
Barbecuesaus
-
teentjes knoflook4
-
sesamolie100 g
-
100 g groentebouillonpastamisopasta100 g
-
sesamzaad40 g
-
lente-uien in dunne plakjes2
-
chilipasta15 g
-
verse rode peper1
Varkensbuikspek en noedels
-
uien in vieren gesneden120 g
-
teentjes knoflook5
-
verse gember in reepjes75 g
-
zwarte peperkorrels10 g
-
rode pepers, vers gehalveerd2
-
kippenbouillon (zie tips)1200 g
-
varkensbuikspek, ontbeend, ontveld in stukken (3 x 10 cm)600 g
-
vers citroengras geplet
-
gedroogde Chinese eiernoedels150 g
-
olie1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1591 mg
Protein
42 g
Kalorien
4148 kJ /
991 kcal
Fett
76 g
Ballaststoff
6.4 g
Gesättigte Fettsäuren
20 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cholent
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Kweeperentaart
8 Std.
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Drijvende eilandjes
40 Min