Geräte und Zubehör
Zuurkool
Zubereitung 15 Min
Gesamt 96 Std.
1 Totale recept
Zutaten
-
witte kool (± 600 g)1
-
8 g Himalaya zoutzeezout8 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
-
komijnzaad2 tl
-
jeneverbessen1 tl
-
kruidnagels5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Totale recept
Natrium
1.4 mg
Protein
8 g
Kalorien
627 kJ /
150 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
15 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fermentatie modus
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Brood met olijven
2 Std. 20 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min