Geräte und Zubehör
Sous-vide peren met kaneel
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
3 mg
Protein
2 g
Kalorien
1024 kJ /
244 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
48 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Scones met frambozenboter
25 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Ingelegde champignons
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Mini panettone
Keine Bewertungen
200 g ui karameliseren
40 Min
200-300 g ui glaceren
Keine Bewertungen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min