Geräte und Zubehör
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
1 kop
Zutaten
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
sinaasappelsap vers geperst20 g
-
water10 g
-
tabasco (optional)2 scheutjes
-
boter130 g
-
paprikapoeder1 tl
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 kop
Natrium
1616 mg
Protein
25 g
Kalorien
6954 kJ /
1659 kcal
Fett
173 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
82 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indikken modus
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min