Geräte und Zubehör
Neapolitan pizza
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
24 slices
Zutaten
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
warm water320 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
"00" pasta flour350 g
-
fine semolina plus extra to dust150 g
-
sea salt1 tsp
Assembly
-
pizza sauce150 g
-
mozzarella cheese sliced200 g
-
fresh basil leaves roughly torn2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
156.2 mg
Protein
4.3 g
Kalorien
471.1 kJ /
112.6 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chinese egg noodles
1 Std.
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Beetroot and horseradish relish
50 Min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6 Std. 10 Min
Pizza sauce
30 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Honey sesame snaps
1 Std. 50 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
High protein peanut banana shake
5 Min