Geräte und Zubehör
Rode ogen gevulde eieren
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 stuks
Zutaten
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
141.1 mg
Protein
2.8 g
Kalorien
235.3 kJ /
56.2 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nessuna valutazione
Brownies van zoete aardappel
1h
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Bessencurd
20min
Rogge flatbreads
Nessuna valutazione
Yoghurtijs met mango
12h
Pudding met aardbei en peer
Nessuna valutazione
Slasapje
Nessuna valutazione
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Romige Aardappelsalade
Nessuna valutazione
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min