Geräte und Zubehör
Yavaş Pişirilmiş Nohut
Zubereitung 5 Min
Gesamt 26 Std. 5 Min
600 g
Zutaten
-
nohut250 g
-
su nohutları ıslatmak için ekstra su1000 g
-
ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (bk. öneriler), isteğe bağlı1 yk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Natrium
3187.5 mg
Protein
45.3 g
Kalorien
3194 kJ /
760.5 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoff
34.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
141.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1 Std. 35 Min
Glütensiz, Vegan Mercimek Wrapleri
3 Std. 40 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30 Min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 Min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 Min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1 Std.
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Ördek Göğsü, Kereviz Püresi ve Kırmızı Lahana Sosu
Keine Bewertungen