Geräte und Zubehör
Yavaş Pişirilmiş Nohut
Zubereitung 5 Min
Gesamt 26 Std. 5 Min
600 g
Zutaten
-
nohut250 g
-
su nohutları ıslatmak için ekstra su1000 g
-
ev yapımı tavuk bulyon ezmesi (bk. öneriler), isteğe bağlı1 yk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 600 g
Natrium
3187.5 mg
Protein
45.3 g
Kalorien
3194 kJ /
760.5 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoff
34.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
141.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Keine Bewertungen
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1 Std. 55 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 Std. 5 Min
Et Bulyon
45 Min
Taze İncir Reçeli
55 Min
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 Std. 35 Min
Peynir ve Otlu Mini Milföyler
1 Std.