Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 45 g
- Ballaststoff
- 2.4 g
Alternative Rezepte
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35min
Glütensiz Fırın Mücver
50min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4u. 45min
İmam Bayıldı
1h
Sebzeli Galette
1h 30min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Kabaklı Börek
1 Std. 10 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Hindistan Cevizi Sütü
15min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55min
Etli Biber Dolması
1h 20min