Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 adet kabak (her biri yakl. 180-200 g, 15 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında)
- ¾ su bardağı sıcak su
- 100 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 25 g domates salçası
- 40 g riviera zeytinyağı
- 400 g dana kıyma
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber, ekstra 1 tutam karabiber
- ¼ tk pul biber, damak tadına göre
- 5 g maydanoz yaprağı, ince kıyılmış
- 5 g dereotu yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için ekstra dereotu
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 60 g un
- 400 g süt
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2556.4 kJ / 613.5 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 45 g
- Ballaststoff
- 2.4 g
Alternative Rezepte
Hünkar Beğendi
1 godz. 5 min
Rendelenmiş Patates Pancake
55 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Mercimek musakka
2hod. 20min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Kabak Lazanya
45 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Buharda pişmiş köfteler
30 min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 min
Ali Nazik
1 Std. 10 Min