Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (optional)
oder 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (optional) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (optional)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 10 g
- Fett
- 16 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Soslu Tavuk Köftesi
50min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Keine Bewertungen
Pancar Carpaccio
Keine Bewertungen
Vejetaryen Pizza
Keine Bewertungen
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Keine Bewertungen
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min