Geräte und Zubehör
Tavuk Suyu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
1250 g
Zutaten
-
soğan ikiye bölünmüş115 g
-
havuç parçalara bölünmüş (3 cm)85 g
-
kereviz sapı parçalara bölünmüş (3 cm)85 g
-
defne yaprağı, kurutulmuş (optional)1
-
tavuk karkas orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)1
-
su su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı1275 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1250 g
Natrium
505.3 mg
Protein
73.2 g
Kalorien
7074 kJ /
1690.7 kcal
Fett
144 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
41.5 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tavuklu Lezzetler
8 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1 Std. 55 Min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 Min
Tavuk Eti Suyu
Keine Bewertungen
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 Min
Yumurtalı Farfalle
1 Std. 30 Min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1 Std. 25 Min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 Std. 5 Min
Yoğurt
19 Std. 45 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Buharda Göz Yumurta
15 Min