Geräte und Zubehör
Gingerbread House
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
1 Complete recipe
Zutaten
Ginger biscuits
-
plain flour plus extra for dusting375 g
-
baking soda¼ tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter softened to room temperature85 g
-
brown sugar150 g
-
egg room temperature1
-
maple syrup120 g
Royal icing
-
caster sugar300 g
-
egg white1
-
lemon juice¼ tsp
Assembly
-
breakfast cereals (optional) (oatmeal squares), for decorating50 - 80 g
-
multi-coloured button-shaped chocolates (optional) for decorating10 - 15
-
shortbread biscuits (optional) for decorating3 pieces
-
mini pretzels (optional) for decorating6 pieces
-
dill (optional) for decorating1 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 Complete recipe
Natrium
1584 mg
Protein
69 g
Kalorien
18903 kJ /
4518 kcal
Fett
66 g
Ballaststoff
19 g
Gesättigte Fettsäuren
35 g
Kohlenhydrate
929 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas with Thermomix®
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Molten Lava Cake
45 min
Chocolate Cake Pops
4 godz. 50 min
French Raw Chocolate
20 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 godz.
Gingerbread House
12 godz.
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 godz. 10 min
Fortune Cookies
1 godz. 25 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Vanilla Cupcakes
1 godz. 10 min
Gingerbread People
1 godz. 30 min
Basic vanilla cupcakes
35 min