Geräte und Zubehör
Home-style sponge cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 portion
Zutaten
-
butter, unsalted or salted (from cows' milk) for greasing
-
baking soda½ tsp
-
cream of tartar1 tsp
-
AU cornflour, with wheat80 g
-
wheat flour30 g
-
caster sugar130 g
-
egg (from chicken) room temperature, separated and yolks reserved4
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
water, hot2 tbsp
-
cream, 35 % fat400 g
-
strawberry hulled, sliced lengthways, plus extra for decorating500 g
-
icing sugar (may contain 3-5% anti-caking agent) for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
106 mg
Protein
4.4 g
Kalorien
1129.7 kJ /
269 kcal
Fett
17.1 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Red velvet cake
2 Std. 20 Min
Buttercream Icing
10 Min
Red Velvet Cupcakes
1 Std.
Chocolate Fudge Cake
Keine Bewertungen
Cheesecakes in Jars
2 Std. 30 Min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 Std. 10 Min
Mini chocolate cakes
50 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Whipped cream
10 Min
Chocolate Fudge Cake
2 Std.
Vanilla Sponge Layer Cake
2 Std. 35 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min