Geräte und Zubehör
Edna's Lemon Curd Teacake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 portion
Zutaten
Cake Mixture
-
butter, unsalted cut into pieces60 g
-
sugar115 g
-
egg, large (65-70 g)1
-
all purpose white flour (see Variation)140 g
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Curd
-
lemon juice60 g
-
butter, unsalted60 g
-
sugar115 g
-
egg, large (65-70 g)1
Assembly
-
non-stick spray oil to grease
-
powdered sugar to dust (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
92.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorien
1296.1 kJ /
309.8 kcal
Fett
14.1 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Diamond Club CA - 1st edition
18 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Orange sponge cake
1 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Quick Rise Basic Bread
45 Min
Jaffa muffin
40 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Classic Pancakes
50 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min