Geräte und Zubehör
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
cooking oil30 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
spring onion cut in 3 cm pieces2 sprigs
-
fresh prawn whiskers removed400 g
-
salt1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
sugar30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
801 kJ /
191 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Lemon Chicken
25 Min