
Geräte und Zubehör
Steamed Chicken with Dang Gui
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh ginger cut into thin slices40 - 50 g
-
chicken with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
light soy sauce20 g
-
oyster sauce10 g
-
wolfberries (goji) rinsed2 tsp
-
dang gui (Chinese angelica root)5 slices
-
sesame oil dark (roasted)¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
Chinese red dates pitted10
-
water800 g
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
340 kcal /
1423 kJ
Protein
24 g
Fett
24 g
Kohlenhydrate
4 g
Ballaststoff
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Rezepte
International
International