Hakka Yam Abacus

Hakka Yam Abacus

2.8 13 Bewertungen
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
5 portions

Zutaten

  • water
    2700 g
  • yam (taro roots) peeled, cut in cubes (2 cm)
    500 g
  • salt
    3 tsp
  • tapioca flour
    150 g
  • garlic cloves
    8
  • shallots
    20 g
  • dried shrimp soaked in hot water for 30 minutes
    15 g
  • cooking oil plus 2 tbsp
    30 g
  • dried shredded squid soak in hot water for 30 minutes
    10 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
    4
  • dried black fungus soaked to soften, cut in thin strips
    3
  • minced pork
    100 g
  • oyster sauce
    1 tbsp
  • dark sesame oil roasted
    1 tsp
  • dark soy sauce
    ½ tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • fresh red chilli julienned
    1
  • spring onions chopped
    2 sprigs

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 409 kcal / 2013 kJ
Protein 11 g
Fett 15 g
Kohlenhydrate 39 g
Ballaststoff 9 g
Gesättigte Fettsäuren 2 g
Natrium 1553 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen