Geräte und Zubehör
Drunken Herbal Prawns
Zubereitung 5 Min
Gesamt 4 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (optional)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1982 mg
Protein
24 g
Kalorien
878 kJ /
210 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Reunion Dishes
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Sesame Crème
10 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Rice Wine Chicken
30 Min