Geräte und Zubehör
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 portions
Zutaten
-
chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
toasted sesame oil2 tbsp
-
red glutinous rice wine4 tbsp
-
old ginger cut in slices20 g
-
red glutinous rice wine dregs (ang chow)100 g
-
light soy sauce10 g
-
molasses sugar10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
767 mg
Protein
33 g
Kalorien
2220 kJ /
530 kcal
Fett
38 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing Confinement Food
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cantonese Steamed Fish
40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1u.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2u. 5min
Mustard Green Rice
35min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Mapo tofu
15min
Hand Ripped Cabbage
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Rice Wine Chicken
30min
Stir Fried French Beans
15min