Geräte und Zubehör
Foochow Nourishing Chicken Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
5 portions
Zutaten
-
sesame oil dark (roasted)20 g
-
fresh ginger smashed50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, squeezed8
-
kampung chicken cut in chunks (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
honey date1
-
Chinese red dates deseeded30 g
-
Foochow glutinous red wine plus 1 tbsp for cooking55 g
-
wolfberries (goji)15 g
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
164 mg
Protein
23 g
Kalorien
1393 kJ /
333 kcal
Fett
22 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min