Geräte und Zubehör
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (optional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
12 g
Kalorien
576 kJ /
138 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Shallot Oil
25 Min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min