Geräte und Zubehör
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.7 mg
Protein
1.9 g
Kalorien
607 kJ /
145.1 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 Min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 Std. 10 Min
Sauerkraut
12 Std. 15 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 Min
Minced Meat
35 Min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 Std. 30 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 Min
Everything Bagel Dip
10 Min