Geräte und Zubehör
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
Zubereitung 40 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Cocktail Sauce
-
sunflower oil125 g
-
soya milk unsweetened75 g
-
tomato ketchup50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
Dijon mustard to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Vegan Aioli
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Popcorn Prawns
-
gluten-free plain white flour150 g
-
sweet paprika2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cornflakes vegan and gluten free (see tip)150 g
-
vegan butter diced140 g
-
large raw prawns, peeled deveined300 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
638.1 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Fett
41.3 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
6.6 g
Kohlenhydrate
41.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rainbow Fruit Tart
1 Std. 40 Min
Apple Buckle Cake
2 Std.
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 Std. 15 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Apple Tart (TM5)
1 Std.
Clam Boil
55 Min
Tahini
25 Min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 Std.
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Roasted Garlic Dip
1 Std. 15 Min
Leftover Vegetable Houmous
10 Min