Kompatible Versionen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g aardbeien, schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)
-
100
g perziken, rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)
oder perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm) - 20 g suiker
- 200 g roomkaas light
- 150 g yoghurt, 0,1% vet
- ½ sinaasappel, alleen fijn geraspte schil
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 104 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1 g
- Kohlenhydrate
- 3 g
- Fett
- 1 g
- Ballaststoff
- 0 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zalm met venkel
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Parmezaan op plantaardige basis
Keine Bewertungen
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Vegan kaas dip
40min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Rabarber-munt cocktail
2u.