Geräte und Zubehör
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
24 stuks
Zutaten
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1 g
Kalorien
104 kJ /
25 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
lagere GI
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Dadel curry dip
5 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min