Geräte und Zubehör
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken into halves300 g
-
sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
long red chillies deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 portions
Natrium
7846.9 mg
Protein
104.2 g
Kalorien
13483.7 kJ /
3210.4 kcal
Fett
207.7 g
Ballaststoff
28 g
Gesättigte Fettsäuren
38.3 g
Kohlenhydrate
221.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegetarian Cooking
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Rendang curry
30 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 Min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Quick veggie pasta salad
30 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min