Geräte und Zubehör
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
628.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
268 kJ /
63.8 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoff
4.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Basis karamel
25 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min