Geräte und Zubehör
Paastuin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
10 stuks
Zutaten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
12.3 g
Kalorien
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
87.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tempé
48 h
Vegan cheddar mac & cheese
No ratings
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
No ratings
Vanillesiroop
30 min
Snel vruchtenijs
10 min
Amerikaanse pannenkoeken
40 min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Napoleon hoedjes
No ratings
Gestoomde marmercake
1 h 30 min
Taart van pindakaas en chocolade
1 h 20 min
Noedelsoep
35 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 h 20 min