Geräte und Zubehör
Paastuin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
10 stuks
Zutaten
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
12.3 g
Kalorien
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
87.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Koekjes met chocoladechips
50 Min
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Appeltaart
1 Std.
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Nougatine
1 Std. 30 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen