Geräte und Zubehör
Paashaas macarons
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
40 stuks
Zutaten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
1.6 g
Kalorien
408.7 kJ /
97.8 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoff
0.6 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Profiteroles
2 Std.
Levercake
1 Std. 50 Min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 Std. 50 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min