Geräte und Zubehör
Paaspastei
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std.
8 porties
Zutaten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
36.5 g
Kalorien
2052 kJ /
491 kcal
Fett
31.1 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Keine Bewertungen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Soefganiots
2 Std.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Pudding
15 Min
Amandelmelk
10 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.