Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g iaurt simplu
- 40 g pâine veche de 1-2 zile (aprox. 1 felie), tăiată bucăți (2 cm)
- 540 g apă
- 4 fire pătrunjel verde, doar funzele
- 2 cepe verzi /șalote, curățate și tăiate bucăți (aprox. 4 cm)
- ½ lămâie, coaja rasă, fără pielițe albe, stoarsă
- 400 g file de pește alb, fără piele, tăiat bucăți (2 cm) (vezi recomandări)
- 1 ou
- 2 prize pudră de chilli
- 1 linguriță sare, plus pentru asezonare
- ½ linguriță piper negru măcinat, plus pentru asezonare
- ulei de măsline extravirgin, pentru formarea bilelor
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 9.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.5 g
- Ballaststoff
- 1.4 g
- Natrium
- 1055.9 mg
Alternative Rezepte
Ratatouille (ghiveci)
40min
Bol cu quinoa și legume, cu dressing cu Tahini
40min
Chifteluțe cu sos de roșii
45 Min
Chifle la Varoma
2 godz. 10 min
Somon cu tăiței din dovlecei
25 min
Dovleci spaghetti umpluți
1 Std.
Bolul cu tofu, legume și sos dulce-acrișor
1h 50min
Supa mirilor
1 godz. 15 min
Caldeirada (Tocană de pește)
45 Min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 Min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min
Fulgi de ovăz cu mere coapte
1 Std.