Geräte und Zubehör
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
6 porties
Zutaten
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
367 mg
Protein
6.3 g
Kalorien
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Fett
20.8 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
14.5 g
Kohlenhydrate
7.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ouders verwennen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen