Geräte und Zubehör
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
12 porties
Zutaten
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
584.5 mg
Protein
1.3 g
Kalorien
543.3 kJ /
130.3 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
14.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 Std. 50 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen