Kompatible Versionen
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Biscuiți amaretti
- 1 albuș, de la ou mare
- 80 g zahăr extrafin
- 120 g migdale măcinate
- ½ linguriță extract natural de migdale
Umplutura de piersici
- 5 piersici, mari, ferme, 1 descojită, fără sâmbure și tăiată sferturi
- unt nesărat, pentru uns
- 30 - 40 g fulgi de migdale, după gust
Zabaglione
- 60 g vin Marsala sec
- 60 g vin alb, sec
- 120 g zahăr
- 5 fire de șofran
- 6 gălbenușuri, de la ouă medii
- 1 priză sare de mare
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Kohlenhydrate
- 68 g
- Fett
- 28.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bezele cu vanilie
2 Std. 15 Min
Cocktail ”White Russian”
5 Min
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Keine Bewertungen
Chifle Iepurași cu lămâie
2h 40min
Supă de dovlecei; Pește gătit la aburi și cartofi cu sos de lămâie
Keine Bewertungen
Cuburi de zahăr cu mentă
24 godz.
Ricotta coaptă cu ierburi
Keine Bewertungen
Sparanghel sous-vide
Keine Bewertungen
Biscuiți cu șuncă și brânză
35 Min
Salată cu paste și năut
25 Min
Biscuiți cu susan
1h 25min
Gogoși cu unt de arahide și gem
Keine Bewertungen