Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1450 g apă (aprox.) (vezi recomandare), plus pentru scufundarea pungilor
- 40 g semințe de susan
- 4 fileuri de somon proaspăt, fără piele și fără oase (aprox. 150 g fiecare)
- 75 g sos teriyaki
- 20 g ghimbir proaspăt feliat subțire
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (de la jumătate de lămâie)
oder 1 linguriță rasă vitamina C
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1650 kJ / 394 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 7 g
- Fett
- 26 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoff
- 1.2 g
- Natrium
- 95 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cuiburi de Paște, din bezea
Keine Bewertungen
Zinger cu grapefruit și ghimbir
10 min
Gogoșele cu umplutură de ciocolată
1 godz. 50 min
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3 godz. 35 min
Punch cu mere și portocale
Keine Bewertungen
Chifteluțe de pui gătite lent, cu cartofi
2h 10min
Pui și păstârnac cu sos cremos de lămâie
1 godz. 50 min
Galete cu ardei, ceapă și cârnați
2h 30 min
Pere în vin roșu, gătite lent
Keine Bewertungen
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15min
Supă deasă de pui cu porumb, Terine de broccoli
1h 25min
Fleică de porc cu ceapă verde
1h 10 min