Geräte und Zubehör
Appel en citroen krans
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
8 porties
Zutaten
-
appels in schijfjes (2-3 mm)200 g
-
citroen1
-
boter in stukken, en iets meer voor de vorm100 g
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bruine suiker150 g
-
eieren3
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
-
rum20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kaneelpoeder (optional)1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
129.3 mg
Protein
5 g
Kalorien
1197.3 kJ /
290.3 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Kruimeldeeg
5 Min
Worteltaart
2 Std.
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Sinaasappelcake
1 Std.
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Citroencake
2 Std.
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.