Geräte und Zubehör
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
67 mg
Protein
4 g
Kalorien
919 kJ /
219 kcal
Fett
9 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Vegan kaas dip
40 Min
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Glazuur
5 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Gestoomde rijst
25 Min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Koken van basmatirijst
35 Min
Tequila 'Refresher'
5 Min
Hot dogs
35 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min