Geräte und Zubehör
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
668 mg
Protein
26.8 g
Kalorien
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 Min
Japanse kip curry
55 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Huzarensalade
25 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min