Geräte und Zubehör
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
kipfilet (± 3 cm)500 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
honing25 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
zout1 tl
-
water500 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
rode paprika in stukken (3-4 cm)150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
668 mg
Protein
26.8 g
Kalorien
1504.3 kJ /
359.5 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoff
1.3 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 Std. 45 Min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Azteca taart
1 Std.
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min