Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 43.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.3 g
- Ballaststoff
- 13.2 g
- Natrium
- 1542.8 mg
Alternative Rezepte
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Thai beef salad
1sa 20 dk
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min
Harissa lamb with green couscous
40min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Miso chicken and rice
1h 30min
Beef rendang
1 Std. 55 Min
Salmon kabsa
40min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Warm wasabi potato salad
30 Min