Geräte und Zubehör
Vegan baklava
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
25 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
68.8 mg
Protein
3.6 g
Kalorien
1002 kJ /
239.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
21.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Druiven en cava trifle
Keine Bewertungen
Pizza met fruit en yoghurt
Keine Bewertungen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 Std. 30 Min