Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g løg, halveret og derefter skåret i skiver (5 mm)
- 40 g vegetabilsk olie
- 500 g kyllingebryst, med eller uden skind, uden ben, skåret i stykker (2 cm)
- 400 g blandede peberfrugter, skåret i stykker (2 cm)
- 200 g vand plus 1-2 spsk og ekstra til at koge ris
- 200 g tomater, skåret i stykker
- 1 tsk stærk paprika
- ½ tsk sød paprika
- 1 tsk basilikum, tørret
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 tsk havsalt plus ekstra efter smag og til kogning af ris
- ¼ tsk sort peber, stødt plus ekstra efter smag
-
1
hønsebouillon, terning (til 0,5 l), smuldret
oder 1 teske med top hønsebouillon -
20
g tyrkisk rød peberpasta, mild (fx biber salçasi)
oder 20 g tomatpure - 250 g ris
- vand
- havsalt
- 20 g majsmel
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 12 g
- Ballaststoff
- 5.6 g