Geräte und Zubehör
Lemon Rosemary Chicken and Rice
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary, leaves only divided2 sprigs
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
ground turmeric⅛ tsp
-
chicken stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
honey½ oz
-
long-grain white rice8 oz
-
lemon sliced (¼ in. rounds)1
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
broccoli florets8 oz
-
chopped parsley to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
915.7 mg
Protein
36 g
Kalorien
2374.2 kJ /
567.5 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
51.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Welcome Service
3 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 Min
Marry Me Chicken
40 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Loaded Potato Soup
30 Min