Geräte und Zubehör
Japansk yaki udon med kjøttdeig
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porsjoner
Zutaten
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk i tynne skiver (2 mm)10 g
-
sesamolje60 g
-
sukker20 g
-
riseddik1 ss
-
soyasaus40 g
-
rød paprika delt i strimler (ca. 5 cm x 1 cm)150 g
-
pak choy delt i biter (2-3 cm)200 g
-
rødløk delt i tynne skiver (0.5 cm)50 g
-
kjøttdeig feks. svin, okse, kylling, kalkun400 g
-
salt½ ts
-
østerssaus20 g
-
udon nudler400 - 460 g
-
vårløk delt i tynne skiver (2 mm)20 g
-
sesamfrø, ristede20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
1348 mg
Protein
23.7 g
Kalorien
2694.8 kJ /
644.1 kcal
Fett
37.8 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.1 g
Kohlenhydrate
49.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Måltider på under 30 minutter
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kylling Penne med safran
Keine Bewertungen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Keine Bewertungen
Kylling-tagliatelle med pesto
Keine Bewertungen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Keine Bewertungen
Pasta med tomat og aubergine
45 Min
Kremet ertepasta
Keine Bewertungen
Rekelinguine med krabbe
Keine Bewertungen
Squashpasta med røkt laks
Keine Bewertungen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Makaronigrateng
Keine Bewertungen