Geräte und Zubehör
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
12 stuks
Zutaten
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
216.3 mg
Protein
6.6 g
Kalorien
866.4 kJ /
207.1 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
16.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Keine Bewertungen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Gerookte zalm sneetjes
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen
Appelmuffins
40 Min