Geräte und Zubehör
Roze pompelmoes en rode bessensap
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
rode bessen, vers300 g
-
roze pompelmoes (ca. 150 g), geschild, wit merg en pitten verwijderd1
-
water400 g
-
agavesiroop1 - 2 el
-
muntblad, vers (optional) om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1 mg
Protein
1 g
Kalorien
159 kJ /
38 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode bietensap
10 Min
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Gemalen ijs
5 Min
Rode bieten smoothie bowl
10 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Detoxsapje met appel en peer
10 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Romige erwtensoep
40 Min