Geräte und Zubehör
Roze pompelmoes en rode bessensap
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
rode bessen, vers300 g
-
roze pompelmoes (ca. 150 g), geschild, wit merg en pitten verwijderd1
-
water400 g
-
agavesiroop1 - 2 el
-
muntblad, vers (optional) om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1 mg
Protein
1 g
Kalorien
159 kJ /
38 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Vanillesiroop
30 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.