Geräte und Zubehör
Herfstlimonade/Virgin sangria
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 glazen
Zutaten
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1.8 mg
Protein
0.3 g
Kalorien
366.8 kJ /
87.7 kcal
Fett
0.8 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
16.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Hummus
5 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Steak au Poivre
20 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen