Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Kohlenhydrate
- 45.3 g
- Fett
- 18.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11.1 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 507.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lokanta Usulü Domates Ezmesi
20min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1u.
Elmalı Çörek
2 Std. 20 Min
Soğanlı Tarte Flambe
1u.
Elmalı Tart
1u.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Keine Bewertungen
Emmental Peynirli Bisküvi
30min
Hollandez sos
20min
Medovik
3u. 30min
Ev Yapımı Erişte
1 Std. 5 Min