Geräte und Zubehör
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portie
Zutaten
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
40 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
284 kJ /
67.9 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Gekruide lamstaart
40 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Crème anglaise
15 Min
Koffielikeur
40 Min
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Keine Bewertungen