Geräte und Zubehör
Sacher taart
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
8 porties
Zutaten
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8.28 g
Kalorien
2712 kJ /
649 kcal
Fett
32.94 g
Ballaststoff
4.06 g
Kohlenhydrate
79.67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Zachte Appelcake
50 Min
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Pistache Moelleux
30 Min