Geräte und Zubehör
Sacher taart
Zubereitung 45 Min
Gesamt 3 Std.
8 porties
Zutaten
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
8.28 g
Kalorien
2712 kJ /
649 kcal
Fett
32.94 g
Ballaststoff
4.06 g
Kohlenhydrate
79.67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Vanille-mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min