Geräte und Zubehör
Pasta alla Norma
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
hvitløksfedd store2
-
olivenolje30 g
-
aubergine delt i biter (2 cm)550 - 600 g
-
500 g tomat, på boks, hakketplommetomat skrellet, delt i kvarte og frigjort800 g
-
sukker1 klype
-
basilikum, fersk bare blader4 kvister
-
salt1 ½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
vann1200 g
-
pasta, tørr (f.eks. farfalle, penne)300 g
-
ricotta ost, fersk hard, smuldret100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
9.3 g
Kalorien
1172 kJ /
280 kcal
Fett
7.5 g
Kohlenhydrate
43.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Enkle pasta oppskrifter
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kylling Penne med safran
Keine Bewertungen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Keine Bewertungen
Kylling-tagliatelle med pesto
Keine Bewertungen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Keine Bewertungen
Pasta med tomat og aubergine
45 Min
Kremet ertepasta
Keine Bewertungen
Rekelinguine med krabbe
Keine Bewertungen
Squashpasta med røkt laks
Keine Bewertungen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Makaronigrateng
Keine Bewertungen