Geräte und Zubehör
Krokan med apelsinkräm och mörk choklad
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 portioner
Zutaten
Chouxdegsbakelse
-
vatten300 g
-
smör skuren i bitar160 g
-
salt½ tesked
-
socker20 g
-
vetemjöl240 g
-
ägg (ungefär 6 medelstora ägg)350 g
Apelsinkräm
-
socker140 g
-
apelsinskal (från ca 2 apelsiner)2 matskedar
-
mjölk1000 g
-
majsmjöl (stärkelse)100 g
-
ägg4
-
äggulor4
-
äkta vaniljextrakt2 teskedar
Mörk choklad
-
mörk choklad bruten i bitar500 g
Till montering
-
florsocker50 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1461.1 mg
Protein
127 g
Kalorien
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Fett
115.1 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
43.9 g
Kohlenhydrate
56.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nyårsbuffé
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Jultårta
Keine Bewertungen
Jordgubbspaj
40 Min
Citronmarängmuffins
Keine Bewertungen
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Keine Bewertungen
Snöflingetårta
Keine Bewertungen
Apelsinringar
Keine Bewertungen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Keine Bewertungen
Mandelstjärnor
1 Std. 15 Min
Julgran av kakor
Keine Bewertungen
Honung- & sesamkakor
Keine Bewertungen
Pumpapudding
1 Std. 15 Min
Mint Choc Chip
Keine Bewertungen